jueves, 3 de abril de 2014

DIA MUNDIAL DEL CIRC



Llegia les primeres línies del manifest que ha escrit el Tortell Poltrona aquest 2014 i pensava QUANTA RAÓ! A mi m'encanta celebrar coses, però hi ha dues coses que no i són els dies mundials i el dia de la dona. I és que el circ, deixant a part el fenomen cirque du soleil, sembla que no acaba de tenir la consideració que les persones que ens l'estimem voldríem.

De tota manera no farem un relat catastrofista, per què és molt cert que d'un temps cap aquí el circ poc a poc va guanyant prestigi que tenia antigament.

Avui dia al nostre país hi trobem “el circ cric” que no para de sorprendre'ns des del número de la Puça fins al festival que faran al montseny des d'abril fins a juliol i que espero parlar-ne detingudament en un proper post.

Us deixo el link amb el programa d'activitats que ha publicat l'A.P.C.C. per aquests dies i us vull recordar que nosaltres serem a la sala Almazen de Barcelona amb la mini pista oberta de RAVAL ZIRKUS i que podeu aconseguir les vostres entrades clickant aquí.




No hay comentarios:

Publicar un comentario